15 - 19 września
DATA |
ŚNIADANIE |
ZUPA |
II DANIE |
PONIEDZIAŁEK 15.09.2025R. |
*CHLEB PSZENNY Z MASŁEM 1,2, JAJKO GOTOWANE 6, SZCZYPIOR RZODKIEWKA GRUSZKA KAKAO 1,2, HERBATA 3, |
GRYSIKOWA 2,5,7, |
PIZZA Z WARZYWAMI I SZYNKĄ 1,2,4,6,10,
KOMPOT WIELOOWOCOWY |
WTOREK 16.09.2025R. |
*CHLEB PSZENNY Z MASŁEM 1,2, HERBATA 3, MARCHEW STRUCLA Z MASŁEM 1,2,6, ARBUZ DŻEM 13, MLEKO 1, |
ZUPA PIECZARKOWA KREM Z GROSZKIEM PTYSIOWYM 1,2,5,6,10, |
RYŻ Z KOPERKIEM 1, FILET Z PIECA 5, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ 1,8, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
ŚRODA 17.09.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, SZYNKA 5, HERBATA 3, OGÓREK KISZONY 8, JABŁKO KAWA 1,2, |
POMIDOROWA Z MAKARONEM 1,2,6,
|
ZIEMNIAKI 1, RYBA 2,6,10,11, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ 8, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
CZWARTEK 18.09.2025R. |
CHLEB Z MASŁEM 1,2, KIWI 3, KAKAO 1,2, PAPRYKA HERBATA 3, SER ŻÓŁTY 1,2,6, |
ROSÓŁ Z MAKARONEM 2,4,5,6,7, |
KASZA 1,2, GULASZ 1,2,4, OGÓREK KISZONY 8,
KOMPOT WIELOOWOCOWY |
PIĄTEK 19.09.2025R. |
*CHLEB Z MASLEM 1,2, RYBA 1,2,8,10,11 HERBATA 3, KAWA 1,2, POMIDOR ŚLIWKA
|
FASOLOWA 1,2, |
PIEROGI RUSKIE 1,2,6,
KOMPOT WIELOOWOCOWY |
Wykaz alergenów ; Substancje i produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji zapisane są cyframi .
Wykaz alergenów i numery są wywieszone obok jadłospisu .
*Specyfikacja produktu do wglądu na stołówce szkolnej.
Data dodania: 12 września 2025