03-07 luty
DATA |
ŚNIADANIE |
ZUPA |
II DANIE |
PODWIECZOREK |
PONIEDZIAŁEK 03.02.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, SER ŻÓŁTY 1,2,6, HERBATA 3, KAWA 1,2, BRZOSKWINIA POMIDOR |
ŻUREK Z JAJKIEM I KIEŁBASĄ 1,2,4,6, |
RACUCHY Z JABŁKAMI 1,2,6,10,
KOMPOT WIELOOWOCOWY |
SOK 3,, PLACEK UCIERANY 1,2,6,10, |
WTOREK 04.02.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, HERBATA 3, MARCHEW ZUPA MLECZNA 1,2,6, BANAN SER TOPIONY 1,2, |
ROSÓŁ Z MAKARONEM 2,4,5,6,7, |
ZIEMNIAKI 1, PIECZEŃ W SOSIE 1,2,4, SAŁATKA Z BURACZKÓW ĆWIKŁOWYCH 1,8, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
PALUSZKI PTYSIOWE 2,6,10,
MUS OWOCOWY |
ŚRODA 05.02.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, PARÓWKI 1,2,5,6,9,10, HERBATA 3, MANDARYNKA 3, PAPRYKA KAKAO 1,2, KETCHUP 1,2,7,9, |
KOPERKOWA Z RYŻEM 1,2,
|
FRYTKI 10, RYBA 2,6,10,11, SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA KOMPOT WIELOOWOCOWY |
BISZKOPTY 1,2,6, KOKTAJL TRUSKAWKOWY 1,
|
CZWARTEK 06.02.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2 HERBATA 3, KIWI 3, OGÓREK ŚWIEŻY PASTA JAJECZNA 1,6,8, KAWA 1,2, |
CEBULOWA Z GRZANKAMI 1,2,5,6,10, |
ZIEMNIAKI 1, FILET Z PIECA 1,2,5,10, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ 1, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
KISIEL PODPŁOMYKI 1,2,6, |
PIĄTEK 07.02.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, HERBATA 3, KAKAO 1,2, JABŁKO SAŁATA ZIELONA PASZTET 10,11, *BUŁKA ŚNIADANIOWA Z MASŁEM 1,2, |
POMIDOROWA Z RYŻEM 1,2, |
ŁAZANKI Z KAPUSTĄ 1,2,6, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
CHRUPKI KUKURYDZIANE JOGURT 1, |
Wykaz alergenów ; Substancje i produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji zapisane są cyframi .
Wykaz alergenów i numery są wywieszone obok jadłospisu .
*Specyfikacja produktu do wglądu na stołówce szkolnej.
Data dodania: 02 lutego 2025