10-14 marca
DATA |
ŚNIADANIE |
ZUPA |
II DANIE |
PODWIECZOREK |
PONIEDZIAŁEK 10.03.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, SZYNKA 1,2,5, HERBATA 3, KAWA 1,2, GRUSZKA OGÓREK ŚWIEŻY |
KALAFIOROWA Z RYŻEM 1,2, |
NALEŚNIKI Z SEREM LUB DŻEMEM 1,2,6,
KOMPOT WIELOOWOCOWY |
BANAN CIASTKA SZKOLNE 1,2,6, |
WTOREK 11.03.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, HERBATA 3, POMIDOR JABŁKO SER WĘDZONY 1,2,6, BUŁKA Z MASŁEM 1,2, KAKAO 1,2, |
KOPERKOWA Z ZIEMNIAKAMI 1,2, |
SPAGHETTI Z MIĘSEM 2,4,6,10,
KOMPOT WIELOOWOCOWY |
CIASTO UCIERANE 1,2,6,
HERBATA 3, |
ŚRODA 12.03.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, SER TOPIONY 1,2, HERBATA 3, ANANAS OGÓREK KISZONY 8, KAWA 1,2, WEKA OPIEKANA W JAJKU 1,2,6,10,
|
GRYSIKOWA 2,5,
|
FRYTKI 10, RYBA 2,6,10,11, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY 8, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
KOKTAJL MALINOWY 1, BISZKOPTY 1,2,6,
|
CZWARTEK 13.03.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2 HERBATA 3, BRZOSKWINIA MIÓD 17, BUŁECZKI MAŚLANE 1,2,6, MLEKO 1, MARCHEW |
POMIDOROWA Z RYŻEM 1,2, |
ZIEMNIAKI 1, KOTLECIKI DROBIOWE Z SEREM ŻÓŁTYM 1,2,5,6,8,10, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ 1,8, KOMPOT WIELOOWOCOWY |
PALUSZKI PTYSIOWE 1,2,6, KUBUŚ |
PIĄTEK 14.03.2025R. |
*CHLEB Z MASŁEM 1,2, HERBATA 3, KAWA 1,2, BANAN PAPRYKA RYBA 2,7,8,10,11, |
BARSZCZ CZERWONY Z ZIEMNIAKAMI 1,2, |
MAKARON Z SEREM 1,2,6,
KOMPOT WIELOOWOCOWY |
DROŻDŻÓWKA 1,2,6, SOK |
Wykaz alergenów ; Substancje i produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji zapisane są cyframi .
Wykaz alergenów i numery są wywieszone obok jadłospisu .
*Specyfikacja produktu do wglądu na stołówce szkolnej.
Data dodania: 10 marca 2025